Finques Raventós Collegiat Col·legi de mediadors d'assegurances de Barcelona
Català Castellano

Sunny city
Orígens
Orígens
Finques Raventós és una organització de L’Hospitalet del Llobregat (Barcelona) que compta amb una àmplia experiència de més de vint-i-cinq anys en la prestació de serveis immobiliaris d'administració i gestió de comunitats de propietaris així com en la gestió de patrimonis, assegurances i comercialització de béns immobles destinats a lloguer o venda.
 
Filosofia
Filosofia de l'organització
La filosofia de Finques Raventós es fonamenta en desenvolupar una labor professional honradament i amb una total implicació mitjançant un tracte proper i compromès amb les necessitats dels seus clients. Més de vint-i-cinq anys donant solució a les necessitats dels nostres clients.
Valors professionals
Valors professionals
Finques Raventós és una organització forjada durant més de 25 anys gràcies a la cura i enriquiment dels valors professionals i humans envers els seus clients: orientació al client, proximitat, experiència, il·lusió, professionalitat, orientació a resultats, honradesa.
Meeting

veure més Veure més
Equip humà
Equip humà
L'Equip Humà de Finques Raventós està format per un grup de professionals qualificats, titulats i col·legiats, amb l'experiència i els coneixements necessaris per al desenvolupament professional i solvent dels serveis que ofereix l'organització als seus clients.